Produkter

Advanced Nutrition Programme™ er kvalitetskosttilskud til hudpleje, der specifikt er udviklet til at fremme sund hud fra inderst til yderst.

Alle kosttilskud fra Advanced Nutrition Programme™ er udviklet med omtanke og fremstillet af veldokumenterede ingredienser af højeste kvalitet, som kroppen let kan optage. Hvert produkt er understøttet af forskning, fremstillet i England og testet af uafhængige tredjepartslaboratorier. De naturlige og naturidentiske ingredienser er produceret under de strengeste kvalitetskrav og højeste certificering. 

Advanced Nutrition Programme™ stræber efter veganske, vegetariske og økologiske ingredienser, som er fri for kunstige konserveringsmidler, farver, aromaer, PCB samt fyldstoffer uden tilsat sukker, salt, soja, hvede, gluten, gær, lactose eller mejeriprodukter. Fiskeolierne udvælges omhyggeligt af Epax®, som er en verdensførende Friend of the Sea certificeret leverandør. Epax® produkter er garanteret at opfylde de højeste kvalitetskrav for sikkerhed, sporbarhed, bæredygtighed og opfylder de højeste standarder for renhed. Til sidst men ikke mindst: alt emballage er 100% genanvendelig. 

advancednutritionprogramme.dk

I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer. Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeseriens bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en idé til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.

I dag forandrer og fornyer Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, Proskin behandlinger samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

dermalogica.dk

Jane Iredale er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler, der er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over på grund af dens gode egenskaber. Jane Iredale mineralmakeup er således mere end makeup – det er en forlængelse af din hudpleje.

Jane Iredales mål er at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt, og produkterne indeholder derfor ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer såsom talkum.

Alle Jane Iredale produkter har undergået sikkerheds-, allergi- og kliniske tests for at bekræfte, at produkterne ikke irriterer huden. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden.

janeiredale.dk

Se Jane Iredales produktkatalog her.

 

Sothys
Sothys er baseret på højteknologiske produkter med aktive plante ekstrakter udvundet ved bioteknologi, Specielt designet til hudplejeklinikker og med nogle helt fantastiske specialbehandlinger med tilpasset massage teknik.Sothys indeholder æteriske olier, mineralske salte samt udtræk fra havets ingredienser, hvilket gør produkterne allergi-venlige.
De aktive planteudtræk kommer fra Sothys egen park i Correze regionen.Sothys har eget laboratorium og derfor altid på forkant med de mesteffektive hudpleje produkter både hvad angår indhold, effektivitet og ingredienser. Sothys udvikler produkter til alle hudtyper. Sothys har eksisteret i 60 år og alle produkter sælges udelukkende gennem kosmetologer og hudplejeklinikker
www.sothys.com

 

 

Nimue
Nimue kan bruges af alle som gerne vil forny og stimulere huden til en sundere og pænere hud. Behandlinger og hjemme pleje produkter giver fantastiske resultater til dem med hudproblemer som akne, pigmentforandringer og slap hud eller miljøbelastet hud.
Behandlinger og produkter kan bruges af både mænd og kvinder. Du kan altid komme ind og snakke med os og få gratis vejledning og hud analyse.
Produkterne fra Nimue Skin Technology accelererer, booster og stimulerer hudens fysiologiske funktion og de aktive ingredienser er i stand til at forbedre hudens sundhedstilstand og struktur. Nimue anvender aktive ingredienser som AHA Complex (frugsyre), Vitamin A Ester, Peptider og DMAE. Den unikke kombination af tre forskellige frugtsyrer har vist sig at være mere effektiv end nogen anden kombination. De tre frugtsyrer arbejder i synergi med hinanden, forstærker og booster dermed virkningen af den enkelte syre. Nimue AHA Complex er buffered til nøjagtigt den pH værdi, der giver maksimal stimulation og penetration.
www.nimue.dk